Avanumber müüdi läbi

Imelise Ajaloo esimese numbri 9000 eksemplari müüdi suuremates müügipunktides loetud päevadega ära. Ajutise leevendusena andsime müügivõrgule 1300 eksemplari juurde, kuid needki on otsakorral. Vabandame nende ees, kes kaubandusest enam esimest numbrit ei leia.

Kuigi üksikmüüki läinud esialgne kogus oli võrdlemisi suur, tervelt 9000 eksemplari, ei osutunud see piisavaks. Toimetus vabandab huviliste ees, kellele ajakirja ei pruugi jätkuda. Kui suuremates müügipunktides, näiteks hüper- ja supermarketites, võib ajakiri olla otsa saanud, siis mõningates väiksemates müügikohtades, näiteks bensiinijaamades või R-Kioski ketis, võib seda veel olla.

Ajakirja täiendava koguse trükkimine ja müüki paiskamine ei ole enam otstarbekas, sest novembri keskel ilmub Imelise Ajaloo värske number.

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Alo Lõhmus
Alo LõhmusToimetajaTel:
Kairi Kalmann
Kairi KalmannDisainerTel:
Piret Pihlak
Piret PihlakKeeletoimetajaTel:
Jaana Rüütel
Jaana RüütelReklaamimüükTel: 565 66130