Imeline Ajalugu on ostetuim kuukiri

Imelise Ajaloo septembrinumbri esikaas.  Foto: Imeline Ajalugu

Lehepunkti andmetel oli 2016. aasta esimesel poolel Eestis üksikmüügis enimostetud kuukiri Äripäeva poolt kirjastatav Imeline Ajalugu. Teisel kohal oli ajakiri Mida Arstid Sulle Ei Räägi ning kolmandaks jäi Ajalugu.

Kuukirjade edetabeli neljandal kohal on ajakiri Nipiraamat, mida annab välja Ajakirjade Kirjastus. Viiendal kohal on Tervendaja, kuuendal Anne&Stiil ning seitsmendal Imelise Ajaloo „vanem vend“ Imeline Teadus.

Imelisel Ajalool on üle 100 000 lugeja. Tellijaid on üle 14 000.

Imeline Ajalugu hakkas Põhjamaades ilmuma 2005. aastal, alates 2011. aastast annab seda Eestis välja AS Äripäev. Imeline Ajalugu ilmub lisaks Eestile veel näiteks Taanis, Rootsis, Norras, Soomes, Lätis ja Leedus.

Imeline Ajalugu
Imeline Ajalugu on Skandinaavia suurim ajalooajakiri
Ajakiri ilmub ühe korra kuus, iga kuu keskel.

Jaga lugu:
Seotud lood
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Alo Lõhmus
Alo LõhmusToimetajaTel:
Kairi Kalmann
Kairi KalmannDisainerTel:
Piret Pihlak
Piret PihlakKeeletoimetajaTel:
Jaana Rüütel
Jaana RüütelReklaamimüükTel: 565 66130