Ilmus Imelise Ajaloo eriväljaanne „Lennukid“

25. september 2017, 10:03

Imelise Ajaloo erinumber „Lennukid. Teise maailmasõja õhulahingud“ kirjutab sõja-aastatest, mil lahingutegevus kolis sõna otseses mõttes taevasse.

Sõjaajaloolased Mati Õun ja Hanno Ojalo heidavad pilgu brittide kangekaelsele võitlusele lahingus Inglismaa pärast, Luftwaffe oskuslikule tegutsemisele välksõja aastatel, USA ja Jaapani lennukikandjate vastasseisule Vaikse ookeani sõjatandril, Saksamaa linnade ja tööstuspiirkondade lauspommitamisele brittide ja ameeriklaste poolt, langevarjurite suuremahulisele kasutamisele sõjategevuses, õhutõrje arengule ning Eesti linnade pommitamisele Teises maailmasõjas.

Ajakiri on varustatud rohkete illustratsioonidega. Erinumbri maht on 100 lehekülge.

„Lennukid. Teise maailmasõja õhulahingud“ saab osta SIIT ja hästivarustatud poodidest.

Vaata kõiki uudiseid

Toetajad: