SISUTURUNDUS: Viasat Nature ja Viasat History märtsikuu vaatamissoovitused

Viasat History äratab ellu ajaloolised sündmused läbi põnevate dokumentaalfilmide, mis heidavad ajaloo uurimisele värske ja kaasaegse pilgu. Telekanal viib oma vaatajad võimsale teekonnale harivate ja uurivate programmidega, mis on meelelahutuslikud ja esitavad väljakutseid. Programm keskendub Euroopa ajaloole, paljastades mineviku saladusi ja tuues välja nende mõju meie tänapäeva elule. Viasat History telekanal on saadaval enamikes Eesti teleoperaatorite pakettides.

"Suure sõja päevikud!"

Alates 15.märtsist on Viasat History kanalil iga argipäeva õhtul eetris dokumentaalsari „Suure sõja päevikud“. Iga 60minutiline episood jutustab loo tavalistest meestest, naistest ja lastest, kelle elud muutusid täielikult pärast 1914.aasta juulis puhkenud sõda. Kui see viimaks 1918. aasta novembriks vaibus, oli kümme miljonit inimest surnud ning maailmakaart täis uusi riike. Inimeste suhtumine oli jäädavalt muutunud ja alguse sai moodne maailm. Vaata põnevat 8-osalist dokumentaalsarja „Suure sõja päevaikud“ alates 15.märtsist, iga argipäeva õhtul kell 22.00 Viasat Historyl.

Imeline Ajalugu
Imeline Ajalugu on Skandinaavia suurim ajalooajakiri
Ajakiri ilmub ühe korra kuus, iga kuu keskel.

Eriprogramm: Metsik Euroopa

Viasat Nature on dokumentaalkanal, mis jutustab inspireerivaid lugusid meie planeedist, loodusest, loomadest ja inimeste suhtest meid ümbritsevaga. Kanali programm on kaasahaarav, meelelahutuslik ning õpetlik. Viasat Nature on saadaval Eesti parimate teleoperaatorite pakettides. Telia ning Elisa klientidele on kanal saadaval ka noppekanalina hinnaga al 0.99€.

Foto: Uwe Anders / NDR-Naturfilm  

Igal pühapäeval, alates 7.märtsist on Viasat Nature’i kanalil luubi all Euroopa loodus kogu oma ilu ning võluga. Rumeenia, Šveitsi ja Norra metsikud maastikud, Walesi mägised jõed ning Saksamaa Harzi piirkonna talvised lumetormid ning selle metsistunud loomariik. Veeda märtsikuu pühapäevad Eurooopa uskumatut loodust ja loomastikku imetledes.

Võlumäed Saksamaa südames.  Foto: Uwe Anders

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Alo Lõhmus
Alo LõhmusToimetajaTel:
Kairi Kalmann
Kairi KalmannDisainerTel:
Piret Pihlak
Piret PihlakKeeletoimetajaTel:
Sirle Kübar
Sirle KübarReklaamimüügi projektijuhtTel: 56845555