SISUTURUNDUS: Viasat History ja Viasat Nature’i aprillikuu vaatamissoovitused

Viasat History äratab ellu ajaloolised sündmused läbi põnevate dokumentaal¬ilmide, mis heidavad ajaloo uurimisele värske ja kaasaegse pilgu. Telekanal viib oma vaatajad võimsale teekonnale harivate ja uurivate programmidega, mis on meelelahutuslikud ja esitavad väljakutseid. Programm keskendub Euroopa ajaloole, paljastades mineviku saladusi ja tuues välja nende mõju meie tänapäeva elule. Viasat History telekanal on saadaval enamikes Eesti teleoperaatorite pakettides.

Dokumentaalsari „Kõige veidramad asjad“

Alates 19. aprillist Viasat History kanalil igal argipäeva õhtul kell 21.00.

Kas Tutanhamoni hauakambrist leitud iidse skarabeusi lõid maavälised jõud? Kas 4000 aasta vanusel tahvlil on tõepoolest Noa laeva ehitamise juhtnöörid? Põnevas 10-osalises dokumentaalsarjas uuritakse uue tehnoloogiaga kõige erakordsemaid ja salapärasemaid esemeid, mis on peidetud üle maailma muuseumitesse, laboritesse ja ladudesse. Nagu pealkirigi ütleb, siis sari paljastab uskumatuid, iidseid ja tõeliselt veidraid asju.

Imeline Ajalugu
Imeline Ajalugu on Skandinaavia suurim ajalooajakiri
Ajakiri ilmub ühe korra kuus, iga kuu keskel.

Viasat Nature on dokumentaalkanal, mis jutustab inspireerivaid lugusid meie planeedist, loodusest, loomadest ja inimeste suhtest meid ümbritsevaga. Kanali programm on kaasahaarav, meelelahutuslik ning õpetlik. Viasat Nature on saadaval Eesti parimate teleoperaatorite pakettides. Telia ning Elisa klientidele on kanal saadaval ka noppekanalina hinnaga al 0.99€.

Taronga loomaaia lood ja Namibi kaduvad kuningad

Alates 12. aprillist igal argipäeva pärastlõunast kell 17.15 jätkab Viasat Nature-i kanalil “Taronga loomaaia lood” uue hooajaga. Taronga loomaaia töötajatel pole kunagi ainsatki igavat hetke – hoolitseda tuleb uute liikide eest ja ületada palju takistusi.

Taronga loomaaed.  

26.-27. aprillil kell 18.15 on eetris dokumentaal¬ilmid kaduvatest loomariigi kuningatest, kus vaadeldakse Namibi lõvide elu kontrastiderohkes kõrbes.

Namibi lõvid.   

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Alo Lõhmus
Alo LõhmusToimetajaTel:
Kairi Kalmann
Kairi KalmannDisainerTel:
Piret Pihlak
Piret PihlakKeeletoimetajaTel:
Sirle Kübar
Sirle KübarReklaamimüügi projektijuhtTel: 56845555