SISUTURUNDUS: Viasat History jaanuarikuu vaatamissoovitused

Viasat History äratab ellu ajaloolised sündmused läbi põnevate ja harivate dokumentaalfilmide. Telekanali programm keskendub Euroopa ajaloole, paljastades mineviku saladusi ja tuues välja nende mõju meie tänapäeva elule. Viasat History telekanal on saadaval enamikes Eesti teleoperaatorite pakettides.

ERIPROGRAMM: VANDENÕUHOOAEG

Igal argipäevaõhtul alates esmaspäevast, 10. jaanuarist kell 22.00

Kas kõik, mida meile on õpetatud, vastab ikka tõele? Kas kõik meie teadmised rajanevad teadusel või on loodusimesid ja nähtusi, mida me mõista ei suuda? Kas võime need lugeda kokkusattumusteks või punutakse meie ümber vandenõude võrku? See hooaeg üritab nendele küsimustele vastused anda, kui ühtlasi esilinastub 10. jaanuarist kell 22 uus dokumentaal „Bermuda kolmnurga saladused", kus avastame tõde ühest maailma kõige tuntumast mõistatusest - Atlandi ookeani piirkonnast, mida tuntakse Bermuda kolmnurgana, kus on jäljetult kadunud arvukad laevad ja lennukid. Saatejuhid Rick Edwards ja Ortis Deley külastavad kolme hooaja vältel eksperte mõlemal pool Atlandi ookeani, et uurida teaduslikke selgitusi Bermuda kolmnurga kõige kurikuulsamate ja hämmastavamate lugude taga.

Imeline Ajalugu
Imeline Ajalugu on Skandinaavia suurim ajalooajakiri
Ajakiri ilmub ühe korra kuus, iga kuu keskel.

VASTUHAKK MAUTHAUSENIS

Neljapäeval, 27. jaanuaril kell 22.55

200 000 asukat. See oli laager, kus inimesi tapeti tööga. Selles põrgus tegi käputäis mehi midagi võimatut - nad varastasid ja lasid laagrist välja toimetada 2000 fotot, mida kasutati hiljem asitõenditena nende tagakiusajate vastu. Kui Kolmas Riik 1944. aastal kaotusega silmitsi seisis, andis Berliin vastuvaidlematu käsu: mitte keegi ei tohtinud teada saada, mis koonduslaagrites tegelikult aset leidis. Nii Varssavis, Prahas, Hamburgis kui Viinis põletati sadu tuhandeid raporteid, andmeid ja fotosid. Laagrites mõrvati viimased ellujäänud. Ent natsid ei suutnud oma kuritegusid täielikult varjata. Mauthauseni koonduslaagris ei hoidnud käputäis mehi viie aasta vältel endal ainult hinge sees. Nad varastasid ka asitõendeid sõjakuritegudest ja peitsid need ära, toimetades need viimaks vanglast välja kohtadesse, kus SS neile ligi ei pääsenud. Tänu neile on 2000 fotot Mauthauseni koonduslaagrist siiamaani alles. Dokumentaalfilm „Vastuhakk Mauthausenis“ esilinastub Viasat Historys 27. jaanuaril kell 22.55.

Viasat Nature on dokumentaalkanal, mis jutustab inspireerivaid lugusid meie planeedist, loodusest, loomadest ja inimeste suhtest meid ümbritsevaga. Kanali programm on kaasahaarav, meelelahutuslik ning õpetlik. Viasat Nature on saadaval Eesti parimate teleoperaatorite pakettides. Telia ning Elisa klientidele on kanal saadaval ka noppekanalina hinnaga al 0.99€.

VEIDRATE LOOMADE ARST

Esilinastub igal argipäevaõhtul alates esmaspäevast, 17. jaanuarist kell 19.30

Dr James Haberfield ja tema ebatavaliste lemmikute veterinaarid ravivad Austraalia kõige pentsikumaid ja armastatumaid loomi, nii krokodille, jutukaid papagoisid kui suhkru- liugurpossumeid, aga ka madusid, konni, sisalikke, imetajaid ja ohtlikke loomi. Kõik nad on nende kliinikutes tavalised külalised. Dr James tegutseb Victoria osariigis ja talle meeldib töötada igasuguste loomadega, aga kõige rohkem meeldivad talle roomajad, sest ta hakkas sisalikke ja madusid pidama juba 8-aastase poisikesena.

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Alo Lõhmus
Alo LõhmusToimetajaTel:
Kairi Kalmann
Kairi KalmannDisainerTel:
Piret Pihlak
Piret PihlakKeeletoimetajaTel:
Sirle Kübar
Sirle KübarReklaamimüügi projektijuhtTel: 56845555