SISUTURUNDUS: Viasati teadmistekuu vaatamissoovitused

Viasat History äratab ajaloolised sündmused põnevate ja harivate dokumentaalfilmide kaudu ellu. Telekanali programm keskendub Euroopa ajaloole, paljastades mineviku saladusi ja tuues välja nende mõju meie tänapäeva elule. Viasat History telekanal on saadaval enamikus Eesti teleoperaatorite pakettides.

"Keelatud ajalugu"

Alates 12. septembrist argiõhtuti kell 21.00

Fenomenaalselt edukas rahvusvaheline telesari naaseb seitsmenda hooajaga. See uurib tõestisündinud lugusid suurtest aaretest, piiblijutte, kauaaegseid vandenõuteooriaid, iidseid säilmeid, kadunud tsivilisatsioone ja sõjaaegseid saladusi. Sari seab küsimärgi alla selle, mida me arvame teadvat. See vaatleb üksikasjalikult, kaalub, uurib ja analüüsib. Asupaiku külastatakse uuesti, uuritakse veel kord iidseid kohti, otsitakse seisukohti ning arvamusi, esitatakse uut materjali ja paljastatakse uusi fakte.

Imeline Ajalugu
Imeline Ajalugu on Skandinaavia suurim ajalooajakiri
Ajakiri ilmub ühe korra kuus, iga kuu keskel.

"Piibli kadunud linnad"

Esilinastub 25. septembril, pühapäeval kell 22.00

Iidne Iraak on mõnede kuulsaimate piiblilugude tegevuspaik: Noa laev, Aabrahami sündimine ja Paabeli torni ehitamine. Meie kaameratel on harukordne juurdepääs, et jälgida teedrajavaid arheolooge, kes uurivad Iraagi kadunud linnu ja avastavad Vana Testamendi maailma. Jälgime meeskondi, kes taasehitavad Niinive ja Babüloni imesid, mida Piiblis kirjeldati patulinnadena. Haruldased õhupildid paljastavad Iraagi lõunaosas asuva Uruki majesteetlikkuse ja Girsu uurijad avastavad salapärase varemete kompleksi, mis võib muuta meie nägemust tsivilisiatsiooni tekkimisest.

Viasat Explore on tehtud teisest puust. Me oleme uudishimulikud, seiklushimulised ja kindla sihiga – uue ja ebatavalise uurimine on see, mis meid ajendab ja tegutsema paneb. Viasat Explore räägib uusimatest teaduslikest läbimurretest ning huvitavate tegelaste igapäevasest elust, kes teevad asju veidi teisiti. Telia ning Elisa klientidele on kanal saadaval ka noppekanalina hinnaga al 1€.

"Austraalia kullakütid" - uus hooaeg

Alates 1. septembrist neljapäeviti kell 21.00

Esimesed kullapalavikud leidsid aset 1850. aastatel kogu maailmas. Kõige viljakamad piirkonnad olid Austraalias (eriti Victorias), kust 1869. aastal leitigi maailma suurim kullakamakas, mis sai kuulsaks hüüdnimega „Teretulnud külaline“. Nüüd on Austraalia maailma suurim kullatootja, seega kasvab Austraalia kullaküttide erinevate meeskondade nälg püüda suurimaid kullatükke.

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Alo Lõhmus
Alo LõhmusToimetajaTel:
Kairi Kalmann
Kairi KalmannDisainerTel:
Piret Pihlak
Piret PihlakKeeletoimetajaTel:
Sirle Kübar
Sirle KübarReklaamimüügi projektijuhtTel: 56845555